Personlig træning hos FysioCenter City Syd

At give sig selv de bedste vilkår for et vellykket træningsforløb er essentielt. Det kræver den rette indsats og det rette fokus. Det kræver viden og vilje. Valget af de rette fysiske og strukturelle omstændigheder samt tidsforløb har indflydelse på forløbet. Det er vigtigt at individuelle træningsprogrammer tager højde for eventuelle eksisterende skader, smerter eller særlige ønsker.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren, om dit mål er at forbedre din kondition, opbygge styrke eller rehabilitere efter en skade, kan vi hjælpe dig med at nå det resultat du ønsker. Du bliver hjulpet med at holde fokus, justere din træning og bliver motiveret til at yde dit bedste. Hos FysioCenter City Syd har vi stor erfaring med alle former for træning og derudover særlig interesse og ekspertise inden for kampsport og løb. Træningen kan tilrettelægges som en enkelt time med råd og vejledning eller som kortere eller længere forløb alt efter hvor meget støtte du ønsker undervejs. Nogle vælger et intensivt forløb med personlig træning flere gange om ugen, mens andre ønsker spredte timer med en eller to måneder imellem for at få hjælp til at holde motivationen oppe over længere tid.  

Et personligt træningsforløb hos FysioCenter City Syd forbereder dig på selvstændigt at kunne fortsætte din træning med korrekt teknik uden skader efterfølgende. Det giver en større tryghed ved træning, når du har en erfaren træner til at rådgive og rette uhensigtsmæssige bevægemønstre.

Book selv din tid til personlig træning online eller ring og hør nærmere på telefon 26804115.