Jeg er uddannet fysioterapeut fra UCN Aalborg.

Jeg behandler i min egen klinik på Vandmanden 18A, 9200 Aalborg SV. Jeg er uddannet fysioterapeut med stor interesse for mit fag og anvender ud over fysioterapeutiske teknikker også akupunktur og træning i behandling og jeg holder foredrag om ergonomi, anatomi og træning på arbejdspladser.  

En kombination af træning og behandling med afsæt i erfaring og den nyeste forskning udgør min faglige profil.

Personligt er en kombination af daglig træning i form af løb, styrke, meditation og yoga en daglig begivenhed. Med en balanceret tilgang til min krop og mit sind er at leve det daglige liv med god energi og glæde mit udgangspunkt.

Min tilgang til behandling og de metoder jeg anvender tager altid udgangspunkt i dit umiddelbare behov og de målsætninger du har holdt op imod den kliniske vurdering.

Jeg bruger derfor selvfølgelig tid på at diagnostisere og behandle men samtidig også forklare hvad det er jeg gør og hvorfor. Med en bedre forståelse for egen krop og sundhed indsigten i hvad formålet er med behandlingen er chancen for at får det bedre meget større.

Jeg er af natur et nysgerrigt og engageret menneske med meget rummelighed og forståelse for de problematikker og frustrationer der kan opstå ifm. smerter og den påvirkning det kan have på ens hverdag. Jeg har særlig erfaring med diagnostisering og behandling af nakke og hovedpine samt lænderyggen.

Jeg har altid drømt om at lave en klinik med et behandlingstilbud der er anderledes bedre end andre klinikker. Et sted med mennesket i fokus. Visionen om at lave en klinik der ikke bare er et center for fysioterapi, et kiropraktisk center, træningscenter eller massage klinik kommer fra et ønske om at lave et sted hvor den enkelte kan sammensætte behandlinger og træning helt efter eget behov. Et sted man bliver hørt og set og et sted hvor man bliver behandlet ordenligt.

Fordelen ved at være i et tværfagligt samarbejde er at hver enkelt behandler har sine egne spidskompetencer indenfor behandling. Det giver en høj kvalitet og bedre behandlingsmuligheder under samme tag. Jeg arbejder sammen med fysioterapeut René. Han anvender ofte shockwave som behandling og har erfaring og ekspertise indenfor skulderbehandling. Kiropraktor, Birgitte favner meget bredt og giver ud over kiropraktisk behandling også læring om mulige årsager til din situation, ergonomi og andet, så du opnår mere viden og bedre kan forebygge.

Vi glæder os til at se dig i klinikken

Thomas Risager Kennedy
CEO og founder
FysioCenter City Syd