Jeg er uddannet fysioterapeut fra UCN Aalborg.

Jeg behandler i min egen klinik på Vandmanden 18A, Aalborg SV. Jeg er uddannet fysioterapeut og anvender ud over fysioterapeutiske teknikker også akupunktur og træning i behandling og jeg holder foredrag om ergonomi, anatomi og træning på arbejdspladser.  

En kombination af træning og behandling med afsæt i erfaring og den nyeste forskning udgør min faglige profil.

Personligt er en kombination af daglig træning i form af løb, styrke, meditation og yoga en daglig begivenhed. Med en balanceret tilgang til min krop og mit sind er at leve det daglige liv med god energi og glæde mit udgangspunkt.

Min tilgang til behandling og de metoder jeg anvender tager altid udgangspunkt i dit umiddelbare behov og de målsætninger du har holdt op imod den kliniske vurdering.

Jeg bruger derfor selvfølgelig tid på at diagnostisere og behandle men samtidig også forklare hvad det er jeg gør og hvorfor. 

Fordelen ved at være i et tværfagligt samarbejde er at hver enkelt behandler har sine egne spidskompetencer indenfor behandling. Det giver en høj kvalitet og bedre behandlingsmuligheder under samme tag.

Fysioterapeut René anvender shockwave som behandling.

Kiropraktor Birgitte

Jeg er af natur et nysgerrigt og engageret menneske med meget rummelighed og forståelse for de problematikker og frustrationer der kan opstå ifm. smerter og den påvirkning det kan have på ens hverdag. 

Thomas Risager Kennedy
CEO og founder
FysioCenter City Syd