Massage kan nu bestilles og bookes gennem hjemmesiden. Massage bliver forestået af en uddannet fysioterapeut eller RAB-godkendt massør. Det betyder kvalitet i arbejde og professionelle hænder på opgaven.

Sportsmassage

En massage kan være et godt supplement til fysioterapi eller en velgørende afspænding af muskulatur som er ramt af spændinger grundet sport, u-ergonomiske arbejdsstillinger eller ensidigt gentagne bevægelser.

Massage for gravide i City Syd Aalborg

Mange har igennem en graviditet gener og smerter i hofte og bækken. Nogle har iksias smerter. Andre har ømme led pga. væske og forøget vægt og nogle har generelt ubehag pga. hormonelle forandringer.

Massage kan være noget for dig hvis du har ømme muskler i nakken, ryggen eller ben og balle ifm. graviditet. Ventetiden kan føles lang, særligt i de sidste måneder af graviditeten. Selvom ens partner gerne vil hjælpe og har hjertet på rette sted, mangler der ofte noget erfaring og det kan være rigtigt svært at ligge ordenligt derhjemme. Med brikse hvor det er muligt at ligge på maven og god erfaring med massage af gravide tilbyder vi nu i FysioCenter City Syd massage og behandling af gravide.