Har du en sundhedsforsikring?

Har du brug for fysioterapi eller kiropraktik så ring til din pensionsordning eller dit forsikringsselskab hvor du har din sundhedsforsikring og de kan booke tid direkte i klinikkens kalender.

Alle kan få brug for hurtig og effektiv behandling.

En sundhedsforsikring kan give adgang til undersøgelse og behandling ved skader eller gener som er arbejdsrelateret eller som følge af sport og fritid.

Hvis man har fået spændingshovedpine eller ondt i ryggen kan den eksempelvis dække kiropraktik, fysioterapi, akupunktur og genoptræning mm.

Der er mange andre muligheder med en sundhedsforsikring så ring til din forsikring eller pensionsselskab og hør nærmere. Det er ikke sikkert din forsikring findes på nedenstående liste men der en god sansynlighed for vi samarbejder med dem alligevel.

Hos FysioCenter City Syd kan man få behandling igennem sin sundhedsforsikring.

Herunder finder du en liste over sundhedsforsikringer med tilhørende link:

Nogle sundhedsforsikringer dækker også ægtefælle og børn. 

Afhængigt af forsikringen kan der være variation af dækning til behandling.

Klik på linket ovenover hvor du har din forsikring og kom direkte ind på hjemmesiden. Har du brug for behandling og har eksempelvis har sundhedsforsikring hos Pension Danmark.

Klinikken samarbejder med PensionDanmark om fysioterapi og/eller kiropraktik. Har du sundhedsordning i PensionDanmark, kan du se mere om dine muligheder på pension.dk/sundhed.

Hos FysioCenter City Syd har du mulighed for at vælge din egen behandler. Uanset hvilken behandler, fysioterapeut eller kiropraktor, du vælger vil du få personlig behandling af en erfaren sundhedsprofessionel.

Klinikkens behandlere arbejder med kroppen hver dag.

Primært beskæftiger vi os med at hjælpe mennesker med at fjerne eller reducere smerter og genoprette evnen til at bruge sin krop normalt.

Ud over behandling arbejder vi ud fra en helhedsorienteret tilgang til at identificere årsagssammenhænge og komme med målrettede strategier som kan implementeres i hverdagen.”