godkendt behandler

Kommunal genoptræning hos FysioCenter City Syd
I samarbejde med Aalborg Kommune tilbyder vi skræddersyet genoptræning til dig, der har behov for professionel hjælp til at komme tilbage til hverdagen efter sygdom, skade eller operation. Hos FysioCenter City Syd bliver du mødt af en engageret, nærværende og erfaren fysioterapeut som hjælper dig med at udarbejde en individuel træningsplan, der tager højde for dine specifikke behov og mål. Vi vurderer i fællesskab om træningen skal foregå individuelt eller på hold, afhængigt af hvad der er mest optimalt i dit genoptræningsforløb. Du bliver fulgt gennem hele processen og får løbende feedback for bedst mulige resultat.

Hvad er kommunal genoptræning?
Kommunal genoptræning er et tilbud til borgere, som har brug for rehabilitering efter et sygdomsforløb eller en operation. Træningen er målrettet mod at genvinde eller forbedre kroppens funktionsevne, så du kan vende tilbage til en aktiv og selvstændig hverdag. Genoptræningen følger Sundhedslovens § 140.

FysioCenter City Syd er godkendt leverandør af genoptræning i Aalborg Kommune. Genoptræning hos os tager udgangspunkt i de nationale kliniske retningslinjer for genoptræning som er udarbejdet af Sundhedsstyrelsen.

Hvordan fungerer det?
Hvis du er bosat i Aalborg Kommune og har fået tilbudt en genoptræningsplan i forbindelse med indlæggelse eller ambulant behandling på sygehus, kan du vælge at få gratis genoptræning hos FysioCenter City Syd. Husk at vælge indenfor to dage efter modtagelse af tilbudet, da du ellers i stedet vil blive tildelt kommunens eget genoptræningssted.

Du vælger her:
https://www.aalborg.dk/mit-liv/sundhed-og-omsorg/traening-stoette-og-sygdom/vaelg-leverandoer-af-genoptraening?id=2143

Book en tid eller hør mere
Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder for kommunal genoptræning hos os? Kontakt os for en uforpligtende samtale, hvor vi kan drøfte dine behov og muligheder. Vi står klar til at hjælpe dig med at genvinde din styrke og funktionsevne.