Jeg er uddannet kiropraktor i 2013 fra SDU og Palmer West, USA. Jeg har en del praktisk erfaring, både som fastansat og selvstændig freelance kiropraktor i flere forskellige danske klinikker. Jeg er det man kalder mikser, jeg mikser mange forskellige kiropraktiske teknikker heriblandt Thomson, SOT, Gonstead, Cox-Flexion, Aktivator m.fl. Dette gør jeg for at tilbyde dig den bedste og mest individuelle behandling, der er tilpasset dit behov.

Jeg har erfaring med mange forskellige patientgrupper i alle
aldersgrupper og nyder variationen heraf. Jeg tror på at sundhed er en helhed
af flere komponenter der skal være i balance. Det jeg kan hjælpe dig med, er
det biomekaniske i form af optimal bevægefrihed i alle kroppens led. Som
positiv bivirkning kan forbedring af nervesystemet ændre andre symptomer du
evt. er udfordret med.

En kiropraktisk konsultation kan udover historik, undersøgelse, diagnosticering og behandling også indeholde læring om mulige årsager til din situation, ergonomi og andet, så du opnår mere viden og måske mulighed for at undgå lignende situation igen samt optimering af dit helbred.

Det handler om at arbejde mod optimal bevægelighed og
sundhed for dig. Det er derfor et fantastisk set up her i FysioCenter City Syd,
hvor der er mulighed for samarbejde ml. kiropraktor og fysioterapi tilrettelagt
den enkelte person.

Jeg ser frem til at møde dig og måske hjælpe dig på vej til
et bedre helbred.

Birgitte R. Thomsen
Kiropraktor

Ring eller skriv til Birgitte på tlf: 61471721